Menu Luk

Playful Parenting – Leg jer til en lettere hverdag (e-bog)

kr. 200,00 inkl. moms

Den danske bog om Playful Parenting i e-bogsversion. Du får et download-link tilsendt med din ordrebekræftelse – og kan også allerede se det på den ordrebekræftelse du ser, når du har betalt. Bogen kan herefter downloades som PDF.
Her kan du læse en vejledning til, hvordan du får den over på din Apple- eller Kindledevice.

For Apple-brugere: 

Download foregår i baggrunden af din skærm. Derfor vises muligvis kun et blankt browser-vindue, mens filen hentes.

Sådan gør du:

  • Klik på linket i mailen og download filen til din computer/iPhone.
  • Gem på din computer/iPhone. Computer: Find filen under downloads/overførsler og gem den f.eks. i en cloud-service som du også kan tilgå fra din iPhone/iPad/iPod. Nu kan du læse e-bogen via din cloud-tilgang på din device. IPhone: Når bogen åbner skal du trykke på “gem”-knappen (symbolet er en firkant med en pil op af) , vælg kopier til Books/Bøger. Nu ligger e-bogen i app’en og du kan finde den i dit bibliotek.

For Kindle-brugere:

  • Klik på linket i mailen og download filen til din computer.
  • Åbn SETTINGS i prikmenuen til højre på din Kindle.
  • Tryk YOUR ACCOUNT. Nederst i den menu du kommer til, er der et punkt, der hedder ”Send-to-Kindle E-mail”. Fra din computer, sender du en e-mail til den e-mailadresse, der står her i teksten. Emnelinien skal hedde: Convert. Vedhæft PDF’en af bogen.
  • Når e-mailen er sendt skal du vente på, at din Kindle opdaterer.

Hvis filen ikke dukker op indenfor nogle få minutter, så log ind på din Amazon-konto på din computer og undersøg, om den e-mailadresse du sendte PDF’en fra, er godkendt:

  • Log ind på Amazon og tryk på din konto.
  • Under ACCOUNT SETTINGS skal du vælge MANAGE CONTENT AND DEVICES
  • Vælg fanen PREFERENCES og klik på PERSONAL DOCUMENT SETTINGS. Under APPROVED PERSONAL DOCUMENT E-MAIL LIST kan du se, hvilke e-mailadresser der er godkendt og evt. tilføje nye.

Note: Vær opmærksom på, at bogen ser anderledes ud på Kindle end som PDF.

Kategori:

Bogen “Playful Parenting – Leg jer til en lettere hverdag” kan hjælpe alle børnefamilier. Den er et godt redskab til at hjælpe med at  styrke barnets selvtillid, stoppe konflikter i hverdagen og genskabe jeres samhørighed.

Børnefamiliers hverdag er præget af store følelser, både gode og svære. Men med leg kan frustrationer og konflikter vendes til en hverdag med glæde og inderligt samvær. Playful Parenting kan bruges i alle situationer og på alle tidspunkter. Det er ikke kun, når det er tid til at lege. I bogen får du indblik i børns lege, redskaber til selv at skabe lege der hjælper dit barn igennem svære følelser og forståelse for alle de store følelser hverdagen som forælder rummer.
Med Playful Parenting som redskab kan du gøre jeres hverdag både sjovere og lettere. Er det mon ikke trods alt sjovere at lege en leg i forbindelse med negleklipning end at have et skænderi over det?

Hvert kapitel er illustreret med børnetegninger, med relevans for kapitlets indhold.

2. oplag af 1. udgave af bogen. Udgivet i januar 2022.
ISBN 978-87-997748-8-3

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Playful Parenting – Leg jer til en lettere hverdag (e-bog)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...