Playful Parenting – Leg jer til en lettere hverdag (e-bog)

DKK 200,00 inkl. moms

Den danske bog om Playful Parenting i e-bogsversion. Du får et download-link tilsendt med din ordrebekræftelse. Bogen kan herefter downloades som PDF.
På denne side, kan du læse en vejledning til, hvordan du får den over på din Apple- eller Kindledevice.

For Apple-brugere: 

Download foregår i baggrunden af din skærm. Derfor vises muligvis kun et blankt browser-vindue, mens filen hentes.

Sådan gør du:

  • Klik på linket i mailen og download filen til din computer/iPhone.
  • Gem på din computer/iPhone. Computer: Find filen under downloads/overførsler og gem den f.eks. i en cloud-service som du også kan tilgå fra din iPhone/iPad/iPod. Nu kan du læse e-bogen via din cloud-tilgang på din device. IPhone: Når bogen åbner skal du trykke på “gem”-knappen (symbolet er en firkant med en pil op af) , vælg kopier til Books/Bøger. Nu ligger e-bogen i app’en og du kan finde den i dit bibliotek.

For Kindle-brugere:

  • Klik på linket i mailen og download filen til din computer.
  • Åbn SETTINGS i prikmenuen til højre på din Kindle.
  • Tryk YOUR ACCOUNT. Nederst i den menu du kommer til, er der et punkt, der hedder ”Send-to-Kindle E-mail”. Fra din computer, sender du en e-mail til den e-mailadresse, der står her i teksten. Emnelinien skal hedde: Convert. Vedhæft PDF’en af bogen.
  • Når e-mailen er sendt skal du vente på, at din Kindle opdaterer.

Hvis filen ikke dukker op indenfor nogle få minutter, så log ind på din Amazon-konto på din computer og undersøg, om den e-mailadresse du sendte PDF’en fra, er godkendt:

  • Log ind på Amazon og tryk på din konto.
  • Under ACCOUNT SETTINGS skal du vælge MANAGE CONTENT AND DEVICES
  • Vælg fanen PREFERENCES og klik på PERSONAL DOCUMENT SETTINGS. Under APPROVED PERSONAL DOCUMENT E-MAIL LIST kan du se, hvilke e-mailadresser der er godkendt og evt. tilføje nye.

Note: Vær opmærksom på, at bogen ser anderledes ud på Kindle end som PDF.

Kategori:

Beskrivelse

Bogen “Playful Parenting – Leg jer til en lettere hverdag” er et godt redskab til at hjælpe med adfærdsvanskelige børn, styrke barnets selvtillid og genskabe jeres samhørighed.

Playful Parenting kan bruges, hvor som helst og når som helst. Ikke kun når det er tid til at lege. Playful Parenting starter med leg, men det rummer så meget mere – lige fra at trøste en grædende baby til at hænge ud i indkøbscenteret; fra vilde pudekampe til at tage støttehjulene af cyklen; fra at forhandle om regler og aftaler til at tage sig af den følelsesmæssige reaktion der kommer ovenpå et uheld eller en konflikt; fra at gøre sig klar til skole, til at lytte til et barns frygt og drømme før sengetid.

Hvert kapitel er illustreret med børnetegninger som har en relation til indholdet i kapitlet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Playful Parenting – Leg jer til en lettere hverdag (e-bog)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *