Menu Luk

Playful Parenting – Leg jer til en lettere hverdag (softcover)

(1 kundeanmeldelse)

kr. 295,00 inkl. moms

Bogen leveres hjem til dig med DAO. Fragten koster 46,50 kroner.

76 på lager

Varenummer (SKU): 1 Kategori:

Bogen “Playful Parenting – Leg jer til en lettere hverdag” er et godt redskab til at hjælpe med at  styrke barnets selvtillid, stoppe konflikter i hverdagen og genskabe jeres samhørighed.

Børnefamiliers hverdag er præget af store følelser, både gode og svære. Men med leg kan frustrationer og konflikter vendes til en hverdag med glæde og inderligt samvær. Playful Parenting kan bruges i alle situationer og på alle tidspunkter. Det er ikke kun, når det er tid til at lege. I bogen får du indblik i børns lege, redskaber til selv at skabe lege der hjælper dit barn igennem svære følelser og forståelse for alle de store følelser hverdagen som forælder rummer.
Med Playful Parenting som redskab kan du gøre jeres hverdag både sjovere og lettere. Er det mon ikke trods alt sjovere at lege en leg i forbindelse med negleklipning end at have et skænderi over det?

Hvert kapitel er illustreret med børnetegninger, med en relevans i forhold til indholdet i kapitlet.
Bogen Playful Parenting i softcover-version. 413 sider med flapper og softtouch-cachering. 2. oplag trykt i 2022.

Vægt 0,666 g
Størrelse 21 × 15 × 2,4 cm

1 anmeldelse af Playful Parenting – Leg jer til en lettere hverdag (softcover)

 1. EW

  Jeg fik anbefalet bogen “Playful Parenting” i en periode, hvor min søn var i mistrivsel. I modsætning til hvad jeg først troede, så er bogen ikke bare et leksikon over lege, men en indførsel i betydningen af leg, især leg mellem forældre og børn, som jeg aldrig havde overvejet men er glad for at være blevet klogere på.

  I bogen bliver det klart at leg ikke skal negligeres som sjov og tidsfordriv, som først bør prioriteres når ‘alt det vigtige’ er færdiggjort. Tværtimod forklarer psykolog og forfatter Larry Cohen, hvordan leg er en måde at udforske verden på og kommunikere dybe følelser.

  Bogen gennemgår hvordan leg er et afgørende værktøj som ikke kun er forbeholdt noget der sker mellem børn. Det er et lige så værdifuldt værktøj, når der skal skabes relationer mellem barn og voksen, giver mulighed for at prøve forskellige roller af og på den måde er leg med til at styrke samhørighed og muligheden for at øve medbestemmelse. Det kan give barnet et pusterum, når hverdagen er præget af usikkerhed og krav. Efter at have læst bogen, forstod jeg, at når min dreng spørger om vi ikke skal lege sammen, så er det ikke bare en måde at komme ud af kedsomhed – men en måde at efterspørge samvær og forbindelse med mig.

  I en periode, hvor min søn ikke havde så meget at skulle have sagt i forhold til skolegang og voksnes krav, gav indførslen af Playful Parenting filosofien i vores hverdag rigtig god mening. På svære dage var særligt en leg som brydekampen om aftenen inden sovetid, en leg, som gjorde en mærkbar forskel på samme måde som terapi. Den nære samvær og humor i denne simple leg kunne på kort tid hjælpe humøret op med flere niveauer, sådan at en aften fyldt med tankemylder inden sovetid blev lettet en smule.

  Det kan være svært at begynde at lege med sine børn, når man ikke er vant til det. Men leg mellem barn og voksen behøver ikke nødvendigvis være noget, som skal ske som en dedikeret aktivitet, som der skal sættes tid af til (selv om det gerne må det). Det er lige så meget en tankegang, og noget som snildt kan integreres i de små interaktioner og gøremål der naturligt opstår i løbet af hverdagen. Bogen giver ikke nogen færdig opskrift på hvilken leg der passer til hvilken som helst situation, men dog en masser ideer og inspiration til hvordan legene kan se ud.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...