Menu Luk

Lortemor – eller mor er en skumbanan?

En mor til tre skriver om en af sine oplevelser med Playful Parenting:
På vej hjem fra børnehaven med to børn starter barnet med: ”lortemor, lortemor”. Jeg forsøger med ”okay, bare du ikke kalder mig chokoladekage.” Svaret er ”lortemor, lortemor”. Jeg fortsætter med nye ord og efter 5-6 forsøg, rammer jeg plet: ”bare du ikke kalder mig skumbanan.” Den 4-årige dreng holder inde og begynder ”skumbanan, skumbanan, mor er en skumbanan.” Jeg siger; ”ej det må du bare ikke kalde mig. Sådan vil jeg ikke have, du taler i vores familie.” Da vi kom hjem, jagtede jeg dem ned i sengen og tumlede med dem. Siden er ”skumbanan” blevet børnenes måde at sige: ”jeg vil gerne jagtes og tumle”. Nogle dage er jeg ikke helt klar på det, når de kalder mig skumbanan, men når jeg kaster mig ud i det, ender vi med alle sammen at grine – og jeg får faktisk mere energi.

Læs bogen “Playful Parenting – Leg jer til en lettere hverdag”, og oplev hvordan leg kan gøre jeres hverdag sjovere og konflikterne færre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *